Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Carl-Einar Häckner – Folkets Hus Vänersborg || 9 Mars kl. 19.00

9 mars, 2024 - 19:00 - 21:00

270kr

Boka biljett

I för långt borta land

Tidlöst trolleri, visor och spontan humor med plats för infall och en undergnagande oro.
”Den här föreställningen handlar om drömmar, tror jag. Jag sov när jag skrev den. Dramaturgin är som i en dröm. Tankarna kröker kring hörn husen står snett i en dal. Drömmen jag en gång hade har blivit en hägring i öknen vid en sjö. Kommer jag bara dit ska jag släcka min törst”…
Så börjar det. Trolleri, frågor och undringar vid ett tandläkarbesök hela tiden håller jag humorn i handen på resan. Mirakler avlöser varann med spontana infall i en dialog med publiken. Publikkontakten är hela tiden med i pauserna.
Hoppas vi ses på turnén i höst! eller vår

Magiska hälsningar
Carl-Einar Häckner

”Folkkär och fenomenal illusionist fördjupar sitt uttryck i ny show – Carl-Einar Häckner på Aftonstjärnan” Kulturbloggen
”Mästerligt kombinerar Häckner sitt virtuosa artisteri med situationskomik, tilltrasslade transportsträckor, vars moment erbjuder åtskilliga tillfällen till skrattexplosioner.”
Kulturbloggen

”Somligt kan framstå som oförenligt. På något märkligt vis fogas dock allt i spretiga I Förlångtbortaland samman, bildar ett säreget universum av ofattbara händelser, musik, humor och relevanta tankar. Återvändandet till barndomens naiva drömmar sker med den mognes blick. Underhållaren Carl-Einar Häckner verkar vara i sitt livs form. Och publiken ger givetvis vederbörlig respons.”
Kulturbloggen
 

Detaljer

Datum:
9 mars, 2024
Tid:
19:00 - 21:00
Kostnad:
270kr
Evenemang Kategorier:
, ,
Evenemang Taggar:

Plats

Arrangör