Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Ellas Kapell

oktober 6 - 19:00 - oktober 7 - 00:00

225kr

Boka biljett

Blå scenen Folkets Hus || 6 Oktober

Blå scenen Folkets Hus || 6 Oktober kl: 19.00Ellas Kapell startade i en gemensam kärlek till Ella Fitzgerald men har sedan fått växa och formas av de fyra musikerna. Vår tids mest älskade jazzkompositioner kläds i helt ny kostym. Vissa låtar får vara enkla och bäras av skörheten i text och harmonik, medan andra tar ut svängarna och ger rum för lekfullhet och ekvilibrism.


Debutskivan ”Longing” utsågs 2019 till ”Best Album of The Year”, och när “What’s it all about?” kom 2021, utnämndes den till ”Årets vokaljazz”. Den handlar om de viktigaste stunderna i livet; de stora, de svåra, de till synes obetydliga och de vi ännu har framför oss. Låtarna är omsorgsfullt arrangerade för att fånga varje ögonblicks särskilda stämning.


I kapellet möter vi Lovisa Jennervall sa°ng, Manne Skafvenstedt piano, Jon Henriksson kontrabas och Edvin Fridolfsson trummor. 

Med stöd av det västsvenska nätverket Knutpunkt.


Biljettpris:

Ordinarie: 225:- (inkl. serviceavgift)


Biljetter finns också på Folkets Hus Vänersborg tel. 0521-575757 eller www.folketshusvanersborg.se.Medlemmar i Vänersborgs musikförening, VG-regionanställda 50 kr rabatt, Anställda i Vänersborgs kommun 15% rabatt. – bokas endast i receptionen på Folkets Hus Vänersborg

Detaljer

Start:
oktober 6 - 19:00
Slutar:
oktober 7 - 00:00
Kostnad:
225kr
Evenemang Kategorier:
,
Evenemang Taggar:
, ,

Plats