Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Elvis, Orbinson & I – Aulan || 6 November 2023 kl. 19.00

november 6 - 19:00 - 21:00

220kr

Boka biljett

Joel Nunez (USA)


En konsert med älskade hits från Elvis, Orbison och Joel Nunez (USA) egna repertoar!

Varmt välkommen på en fantastisk konsert i Vänersborg, Aulan Huvudnäs måndagen den 6 november kl 19.00.

En konsert där musikalisk glädje, ös, engagemang och en fantastisk låtskatt står i centrum.
Dessutom är barnrättsorganisationen Erikshjälpen med på denna turné, då Joel vill att dessa konserter också ska betyda något för utsatta barn och deras familjer!

Info om Joel Nunez
Joel Nunez är en cubansk/amerikansk sångare som blev upptäckt på kryssningsfartyg av ett svenskt artistbolag, flyttade till Sverige och blev av tidningen Megafonen utnämnd till Norrlands mest bokade underhållare 2014-2019 (hela 850 spelningar i Sverige under den tiden)!
Efter ett par år i hemlandet så flyttade Joel och familjen tillbaka till Sverige 2021 och han har sedan dess turnerat flitigt, både som soloartist, men har också gjort turnéer och konserter med Doug Seegers, Chris Kläfford, Shirley Clamp och Sonja Aldén. Han vann också nyligen tillsammans med Cecilia Kallin, länsfinalen för Norrbotten av musiktävlingen P4 nästa med låten ”Wait for me”, en stark låt som har stor potential att gå vidare till den stora riksfinalen i augusti.

Info om Elvis, Orbison & I
På den här konserten kommer Joel tillsammans med sina begåvande musiker att bjuda på de allra största hitsen från 50-talet, varvat med eget material. Det kommer bli en hel del från Elvis fantastiska repertoar och älskade klassiker från Roy Orbison. Han varvar musiken med korta berättelser från sitt eget liv, både glädje, sorg och skratt. Det blir en mäktig konsert i 50-tals anda!

Hoppas just du vill komma och njuta av det goda 50 och 60-talet har att bjuda på!

Onumrerade platser.
Paus i mitten (konserten inkl paus är cirka 120 min).

Konserten arrangeras av Northevent AB i samarbete med barnrättsorganisationen Erikshjälpen och studieförbundet Sensus.Detaljer

Datum:
november 6
Tid:
19:00 - 21:00
Kostnad:
220kr
Evenemang Kategori:

Plats

Arrangör