Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Gabe Lee (US) Support: Thea & The Wild (N) – Folkets Hus Vänersborg || 19 Oktober 2023

oktober 19 - 18:00 - 23:00

215kr

Boka biljett

Folkets Hus Vänersborg || 19 Oktober 2023Gabe Lee

Gabe Lee är inget mer och inget mindre än en mycket bra singer/songwriter av den klassiska country-skolan. Men förväxla inte klassiskt med gammeldags. Gabe Lee är i högsta grad här och nu. Både musik och texter speglar vår tid. Senaste albumet ”The Hometown Kid” handlar om livet in staden där han föddes, växte upp och lever. Och Gabe Lee är något så unikt som en musiker som faktiskt är född och uppvuxen i Nashville!

I höst kommer Gabe Lee till Skandinavien för första gången och vi på Folkets Hus Vänersborg är mycket stolta över att Gabe gör ett stop hos oss. Med sig har han Thea Raknes från Thea & The Wild (N)


Thea & The Wild

Thea & The Wild från grannlandet Norge har hyllats internationellt för sitt senaste album ”Deadheading”. Med musik som balanserar mellan indie-rock och americana och med texter och gestaltning som pendlar mellan sårbart och kraftfullt, verkar Thea & The Wild bli Norges nästa stora musikexport.

Sångerskan och låtskrivaren Thea Raknes är en naturkraft och sådana brukar ju vara svåra att stoppa. Nu kommer Thea & The Wild till Sverige för första gången. Ta chansen att uppleva dem på små scener innan det är försent!


För mer info om Gabe Lee klicka på länkenFör mer info om Thea Raknes klicka på länken

Varmt välkomna! 

Detaljer

Datum:
oktober 19
Tid:
18:00 - 23:00
Kostnad:
215kr
Evenemang Kategorier:
,
Evenemang Taggar:
,

Plats

Arrangör