Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Jesper Lindell Band – Folkets Hus Vänersborg || 19 Augusti 2023

augusti 19 - 21:00 - 23:00

225kr

Boka biljett

Folkets Hus Vänersborg || 19 Augusti 2023Jesper Lindell är inne i en intensiv artonmånaders-period med en rad singlar och inte mindre än två album. I januari 22 släpptes albumet ”Twilights”, som hyllats i svensk och internationell press. Under våren och sommaren turnerade Jesper och bandet flitigt i Sverige och Norge för en ständigt växande publik och gjorde dessutom ett succéframträdande i TV4 Nyhetsmorgon. Två av låtarna på ”Twilights”, ”Dance” och ”Leave A Light On”, har spellistats av P4. Hösten 2022 var det Europa som gällde med ett fyrtiotal spelningar i Danmark, Tyskland, Holland Frankrike, Italien och Spanien. Jesper Lindell håller helt enkelt på att etablera sig som en av Europas hetaste artister på rock och soul-scenen!

Våren 2023 har det varit färre men större spelning i Sverige som gällt, med bland annat tre högprofilerade konserter i storstäderna.

Nu är Jesper på väg till Vänersborg för ett stop den 19 augusti och vi lovar att detta kommer att bli en kväll att minnas. 


”There are parallels to Anderson East, Nathaniel Rateliff, Chris Stapleton and other popular contemporary singers who anchor their sound in a similar soufflé of soulful styles. But it’s Lindell’s songs, confidence and poised phrasing that make him a promising young talent, one whose best work is still ahead of him.”

Av Holler


”Jesper Lindell kanske är en av vår moderna tids mest solklara stjärnskott.”

Av Gaffa

Detaljer

Datum:
augusti 19
Tid:
21:00 - 23:00
Kostnad:
225kr
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
,

Plats

Arrangör