Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Music When Soft Voices Die

oktober 30 - 16:30 - 18:30

225kr

Boka biljett

Festsalen Folkets Hus || 30 Oktober


Festsalen Folkets Hus || 30 Oktober kl: 16.30

I dagens konsert står sången i centrum. Den inleds med sånger av den engelske kompositören Frank Bridge. Fem av Gustav Mahlers tonsättningar av diktaren Friedrich Rückert kom att samlas under namnet ”Rückert-Lieder”. Artisterna presenterar dem i ett arrangemang för sång och pianokvartett. Det blir också musik av Benjamin Britten, Gustav Mahler och Paul Hindemith.


Artisterna har, trots sin ålder, gedigna musikaliska utbildningar bakom sig med kammarmusik i botten. Arvid Eriksson baryton har inriktat sig på romanser och barockmusik, André Kaufman är en av sin generations mest talangfulla violinister, Märta Eriksson viola är välmeriterad kammar- och orkestermusiker, Maja Molander cello spelar förutom kammarmusik även med i en popensemble och Karin Birgersson piano är också programledare i Sveriges Radio.Biljettpris:


Ordinarie: 225:- (inkl. serviceavgift)


Biljetter finns också på Folkets Hus Vänersborg tel. 0521-575757 eller www.folketshusvanersborg.se.Medlemmar i Vänersborgs musikförening, VG-regionanställda 50 kr rabatt, Anställda i Vänersborgs kommun 15% rabatt. – bokas endast i receptionen på Folkets Hus Vänersborg

Detaljer

Datum:
oktober 30
Tid:
16:30 - 18:30
Kostnad:
225kr
Evenemang Kategorier:
,
Evenemang Taggar:
,

Plats