Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Play 3.0 med Sirqus Alfon

oktober 21 - 19:00 - 20:00

215kr

Boka biljett

Folkets Hus Vänersborg || 21 Oktober 2020

Med mycket humor och ett varmt, inbjudande tilltal presenterar gruppen Sirqus Alfon en surrealistisk värld till ljudet av punkig elektropop.

Med hjälp av laser, artificiell intelligens och iPad-magi undersöks teknik, musik, dans och interaktion på ett innovativt och lekfullt vis. Publiken välkomnas till en kväll av förundran och övertygelse om att allt är möjligt, i den operfekta lekens värld. En värld som hela tiden finns i oss, men som vår samtid lätt glömmer bort i sin strävan efter perfektion. I mötet mellan det digitala, automatiserade och det mänskliga, operfekta händer något magiskt.

Det blir en fartfylld lek där vi befinner oss i symbios mellan det fysiska och det digitala för alla åldrar mellan 7 och 107 år.
Sirqus Alfon har skapat en helt egen, unik genreunderhållning; en högteknologisk samtida cirkus, som slagit stort internationellt senaste åren. På en av världens största festivaler för scenkonst, Fringe World Festival, fick deras föreställning I am Somebody det prestigefyllda priset ”bästa circus” 2020

Biljettpris: Ordinarie 215 Kr (ink. serviceavgift)

Detaljer

Datum:
oktober 21
Tid:
19:00 - 20:00
Pris:
215kr
Evenemang Kategorier:
,

Plats