Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Elvis, Orbinson & I – Vänersborgs teater || 17 oktober 2024

oktober 17 - 19:00 - 21:00

Gratis

Boka biljett

Vänersborgs teater || 17 oktober 2024

Elvis, Orbison & I är tillbaka!
En konsert med älskade hits från Elvis, Orbison och Joel Nunez egna repertoar!

Förra året besöktes Vänersborg av Joel Nunez med band vilket visade sig bli succé! Varmt välkommen på andra upplagan av Elvis, Orbison & I denna gång på Vänersborg Teater den 17 oktober kl 19.00.

En konsert där musikalisk glädje, ös, engagemang och en fantastisk låtskatt står i centrum. Dessutom är barnrättsorganisationen Erikshjälpen med på denna turné, då Joel vill att dessa konserter också ska betyda något för utsatta barn och deras familjer.

Info om Joel Nunez
Joel Nunez är en cubansk/amerikansk sångare som blev upptäckt på kryssningsfartyg av ett svenskt artistbolag, flyttade till Sverige och blev av tidningen Megafonen utnämnd till Norrlands mest bokade underhållare 2014-2019 (hela 850 spelningar i Sverige under den tiden)!
Efter ett par år i hemlandet så flyttade Joel och familjen tillbaka till Sverige 2021 och han har sedan dess turnerat flitigt, både som soloartist, men har också gjort turnéer och konserter med Doug Seegers, Chris Kläfford, Shirley Clamp och Sonja Aldén. Han vann också nyligen tillsammans med Cecilia Kallin, länsfinalen för Västerbotten av musiktävlingen P4 nästa med låten ”Wait for me”. Elvis, Orbison & I har nu sålt närmare 20.000 biljetter i Sverige och responsen har varit helt fantastisk!

Info om Elvis, Orbison & I
På den här konserten kommer Joel tillsammans med sina begåvande musiker att bjuda på de allra största hitsen från 50-talet, varvat med eget material. Det kommer bli en hel del från Elvis fantastiska repertoar och älskade klassiker från Roy Orbison. Han varvar musiken med korta berättelser från sitt eget liv, både glädje, sorg och skratt. Det blir en mäktig konsert i 50-tals anda!

Ledsagaren behöver ingen biljett utan går in gratis med den rullstolsbundne.

Konserten arrangeras av Northevent AB i samarbete med barnrättsorganisationen Erikshjälpen och studieförbundet Sensus.

Detaljer

Datum:
oktober 17
Tid:
19:00 - 21:00
Kostnad:
Gratis
Evenemang Kategori:
Evenemang Taggar:
, ,

Plats

Arrangör