Givande konferenser
i vacker miljö

Vad tänker du på när du hör ordet ”konferens”? Vi tänker på att arbeta i en vacker och inspirerande miljö. Att få arbetsro, lugn och högsta service. Vi tänker på god mat och lysande resultat!

Folkets Hus Vänersborg är Vänersborgs mest centrala konferensanläggning. Just vår centrala placering gör oss optimala för dig som anländer med buss eller tåg. En kortare promenad på ca 4 minuter tar er till såväl hotell som Vänersborgs resecentrum.

Lokaler för det lilla mötet och den stora konferensen
I våra lokaler finns plats för allt från det lilla mötet mellan två personer till det stora med 300 deltagare. Om du vill kan vi skräddarsy din konferens helt enligt önskemål. Under 2017 rustar vi dessutom upp huset med nya dataprojektorer med bättre ljud och snabbare internet i alla rum. Välkommen!

Genom oss kan du också boka Vänersborgs Teater, vars vackra salong lämpar sig utmärkt för det större mötet eller konferensen.

Caféet

Lokalen är lämplig för underhållning, föreläsningar och fest för mindre sällskap.

Kapacitet: ca 100 personer

Festsalen

Vår festsal används till allt från bröllop och andra festligheter till föreningsmöten, mässor och konferenser. I anslutning till festsalen ligger våra salonger, som lämpar sig väl för mindre arrangemang.

Kapacitet: 100-190 personer

Hörnrummet

Hörnrummet är en konferenslokal i anslutning till vår festvåning.

Kapacitet: 14-34 personer

Lilla salongen

Lilla salongen passar dig som planerar ett mindre möte eller en liten, intim bjudning.

Kapacitet: 32 personer

Musikern

Musikern är en mindre lokal som passar bra för det lilla mötet eller som grupparbetsrum i samband med större arrangemang.

Kapacitet: 14-20 personer

Rådhussalen

Rådhussalen är en välutrustad konferenslokal nära vår restaurang på plan 1.

Kapacitet: 28-80 personer

Skådespelaren

Skådespelaren är en mindre lokal som passar bra för det lilla mötet eller som grupparbetsrum i samband med större arrangemang.

Kapacitet: 14-20 personer

Stora salongen

Stora salongen ligger i anslutning till vår vackra festsal och är lämplig för möte, konferens eller mindre bjudning.

Kapacitet: 30-60 personer

Vänersborgs Teater

Vänersborgs Teater ligger i anslutning till Folkets Hus. Genom oss kan du boka din föreläsning, konferens eller kulturarrangemang i en av landets vackraste landsortsteatrar.

Kapacitet: 69-341 personer